CursuriManifestari științificeNoutatiNoutăți AMLR

Curs AMLR 2021

Stimați colegi,

Dorim să vă invităm la Cursul de perfecționare al Asociației de Medicină de Laborator din România, cu participare internațională, care va avea loc în perioada 2 – 4 iunie 2021 la Târgu Mureș.

Sperăm ca evenimentul să se desfășoare hibrid, participanții ce doresc sa fie prezenți fizic, în limita regulamentului impus de ministerul Sănătății, să fie prezenți în Tg Mureș, iar ceilalți să urmărească cursul online, pe o platformă digitală.

Evenimentul este organizat în colaborare cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș UMF “Victor Babeș” Timișoara, UMF “Iuliu Hațieganu”  Cluj Napoca,  UMF“Carol Davila”  București, și UMF“Grigore T.Popa”  Iași, având ca societăți profesionale partenere Societatea Română de Microbiologie și Societatea Română de Hematologie.

Pentru colegii din mediul universitar conferința oferă o bună oportunitate de a-și prezenta rezultatele cercetărilor. Rezumatele vor fi publicate în Revista Română de Medicină de Laborator (indexată ISI Thompson Reuters, cu factor de impact).

Evenimentul este creditat cu credite EMC de către Colegiul Medicilor din România și de către Ordinul Biochimiștilor, Biologilor și Chimiștilor în Sistemul Sanitar din România.

DETALII ȘI ÎNREGISTRARE PE SITE-ul CURSULUI DE PERFECȚIONARE

TEMATICA CURSULUI

 

Dr. Cristina MAMBET, Președinte AMLR

Prof. Dr. Minodora DOBREANU, Președinte Curs