NoutatiPrograme educaționale

Proiect ENDODIAB

Proiectul “CREȘTEREA COMPETENȚEI PROFESIONALE A SPECIALIȘTILOR DIN SECTORUL MEDICAL ÎN IMPLEMENTAREA PROGRAMELOR NAȚIONALE DIN DOMENIUL ENDOCRINOLOGIEI ȘI DIABETULUI ZAHARAT – ENDODIAB” este implementat de Institutul Național de Endocrinologie “C.I. Parhon”, în parteneriat cu Asociația pentru Dezvoltare și Cercetare Medicală Sanamed.

Proiectul are că obiectiv creșterea capacității de prevenție, diagnostic și tratament în vederea reducerii complicațiilor cronice asociate bolilor endocrine și diabetului zaharat, prin dezvoltarea competențelor profesionale ale personalului medical și ale personalului de laborator. Această implică profesioniști din domeniile complementare endocrinologie, diabetologie, medicină de familie, medicină de laborator, și se va realiza prin participarea la programe de formare și participarea la congrese internaționale de specialitate în domeniul endocrinologie și/sau diabet zaharat.

În acest sens, va invităm să vă înscrieți în grupul țintă al proiectului la adresa recrutare.endodiab@gmail.com și să participați la activitățile de formare care se vor desfășura în cadrul acestuia. Detalii puteți găsi în fișierele de mai jos.


Invitatie ENDODIAB

Program ENDODIAB